Architecture

Vo Trong Nghia Architects connects six triangular pavilions to create zigzag office — Dezeen

Read more at Dezeen

— by Jon Astbury: Vo Trong Nghia Architects has completed a series of six triangular concrete pavilions connected by a low block of office spaces for Vietnamese telecommunications group Viettel…

Image courtesy of Vo Trong Nghia Architects/Hiroyuki Oki

July 9, 2019

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.