Articles

Grey tones pervade interiors of Zhengzhou’s JHW store — Dezeen

Read more at Dezeen

— by Natasha Levy: Set inside what Atelier Tao+C describe as a “banal” shopping centre, the JHW store has been designed to be an “austere, monochrome” space…

July 7, 2019

Advertisements

Categories: Articles

Tagged as: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.