Architecture

Sprawling cultural complex in Suzhou dissolves into the landscape — Wallpaper*

Read more at Wallpaper*

— by Harriet Thorpe: Architectural Design and Research Institute of Zhejiang University has designed a new HQ for the Cyrus Tang Foundation in mainland China

A sprawling new cultural complex has unfolded in an area of natural beauty – the East Tai Lake Ecological Park – outside of Suzhou, China. The HQ for the Cyrus Tang Foundation (CTF) in mainland China combines multiple functions into its series of cool, minimal cuboid-shaped buildings and rooftop garden that spills out over the landscape…

Image courtesy of Zhao Qiang

July 4, 2019

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.